Документы для официального брака с египтянином гражданкам Украины


Страницы: Пред. 1 2 3
RSS
Документы для официального брака с египтянином гражданкам Украины, Подскажите, какие документы нужны ждя официального брака с египтянином? Я украинка.
 
Цитата
elena77 пишет:
Цитата
ЕЛЕНА пишет:
к сожалению все эти варианты отпадают , или меня " разводят "
позвоните в египетское посольство в Украине, узнайте у них, насколько я помню в списках документов для оформления частной визы такого не было, скорее развод со стороны Вашего егимена

спасибо всем кто пытается помочь {dsfb} . не могу дозвониться в консульство , но отправила запрос по электронке .....
когда дадут ответ , отпишусь
 
Цитата
ЕЛЕНА пишет:
спасибо всем кто пытается помочь{dsfb}. не могу дозвонитьсяв консульство , но отправила запроспо электронке .....
когда дадут ответ , отпишусь

Вам никто не ответит по имейлу, скорее всего:(

В Комсомольской правда в Египте есть рубрика - вопрос - ответ на эту тему, там часто спрашивают такое, если есть где-то в интернете электронная версия. На фейсбуке еще есть группа: "Hurghada residents" - там тоже есть украинки, кто в браке и т.д.
 
С информацией о порядке получения украинской визы вы можете ознакомиться на сайте Посольства Украины в Египте – www.egypt.mfa.gov.ua
"Путешествовать надо так, чтобы тебя запомнили в новой стране и не забыли в родной, но при этом, не разыскивали в обеих!"
Не удерживай того, кто уходит от тебя, иначе не придет тот, кто идет к тебе
 
Необхідні документи для оформлення віз
Для оформлення візи іноземці та особи без громадянства особисто або через уповноважену особу (законного представника) подають:
1) належним чином заповнену та підписану візову анкету;
2) дійсний паспортний документ;
3) дві фотокартки розміром 3 x 4 см;
4) документ, що підтверджує сплату консульського збору, якщо інше не передбачено законодавством та міжнародними договорами України;
5) документ, що підтверджує наявність згоди одного з батьків або законного представника, інші необхідні документи для самостійного виїзду неповнолітніх осіб за кордон чи їх виїзду в супроводі одного з батьків або законного представника – у разі розгляду звернення про оформлення візи неповнолітнім особам;
6) дійсний поліс медичного страхування за умови можливості його оформлення на території держави, в якій подається відповідне клопотання;
7) документ, який підтверджує мету запланованого перебування іноземцем або особою без громадянства в Україні, а саме:

В (транзитна віза):
— документ, що підтверджує транзитний характер поїздки (віза до третьої держави (у разі потреби), проїзний квиток тощо);
— документ, що підтверджує транзитний характер перевезень вантажів і пасажирів автомобільним транспортом;
— ліцензія на здійснення міжнародних перевезень, видана відповідним компетентним органом держави перебування.

С (короткострокова віза):
— запрошення встановленого зразка приймаючої сторони, оформлене територіальним органом або підрозділом Державної міграційної служби;
— запрошення міністерства, іншого центрального органу виконавчої влади, державної установи, державного підприємства або державної організації;
— договір на перевезення вантажів і пасажирів автомобільним транспортом, а також ліцензія на здійснення міжнародних перевезень;
— посвідчення закордонного українця або його особиста заява, до якої додаються результати співбесіди з представником дипломатичного представництва або консульської установи України та документи чи свідчення, що підтверджують українське етнічне походження або походження з України іноземця чи особи без громадянства, а подружжя закордонного українця та його діти у разі їх спільного в'їзду та перебування на території України подають заяву та документ про підтвердження родинних відносин;
— документ, що підтверджує туристичний характер поїздки згідно із Законом України »Про туризм»;
— запрошення лікувального закладу України;
— документ, що підтверджує державну реєстрацію іноземної інвестиції в економіку України в іноземній валюті на суму не менш як 50 тис. доларів США;
— підтвердження Комісії з питань гуманітарної допомоги при Кабінеті Міністрів України про в'їзд іноземця чи особи без громадянства з метою надання гуманітарної допомоги або провадження
благодійної діяльності;
— запрошення релігійної організації, що погоджене з державним органом, який здійснив реєстрацію відповідної релігійної організації, для короткострокового перебування з метою проповідування релігійних віровчень, виконання релігійних обрядів чи іншої канонічної діяльності;
— звернення керівника іноземного засобу масової інформації щодо оформлення візи іноземному кореспондентові або представникові іноземного засобу масової інформації, що в'їжджає в Україну для короткострокового перебування з метою виконання своїх службових обов'язків;
— звернення органів державної влади іноземних держав або міжнародних організацій.

Не вимагається запрошення для оформлення в дипломатичному представництві або консульській установі України за кордоном короткострокової візи громадянам Австралії, Республіки Албанія, Республіки Гватемала, Малайзії, Мексиканських Сполучених Штатів, Нової Зеландії, Республіки Панама, Республіки Сінгапур та Турецької Республіки.

Д (довгострокова віза):
— засвідчена в установленому порядку копія дозволу на використання праці іноземця чи особи без громадянства, оформленого Державним центром зайнятості або за його дорученням центром зайнятості Автономної Республіки Крим, обласним, Київським та Севастопольським міським центром зайнятості;
— копія рішення про надання дозволу на імміграцію, оформленого територіальним органом або підрозділом Державної міграційної служби;
— дозвіл МЗС на оформлення візи членам сім'ї особи, якій надано статус біженця в Україні;
— оригінал запрошення на навчання встановленого зразка та у період з 15 листопада до 15 серпня - клопотання Міністерства освіти і науки, молоді та спорту про надання візової підтримки;
— запрошення державної установи, підприємства або організації, що є реципієнтом проекту міжнародної технічної допомоги;
— запрошення релігійної організації, що погоджене з державним органом, який здійснив реєстрацію відповідної релігійної організації, для довгострокового перебування з метою проповідування релігійних віровчень, виконання релігійних обрядів чи іншої канонічної діяльності;
— запрошення філіалу, відділення, представництва або іншого структурного осередку громадської (неурядової) організації іноземної держави, зареєстрованої у встановленому порядку;
— запрошення представництва іноземного суб'єкта господарювання, зареєстрованого у встановленому порядку, що погоджене з Міністерством економічного розвитку і торгівлі;
— запрошення філії або представництва іноземного банку, зареєстрованого у встановленому порядку;
— звернення іноземного засобу масової інформації, що погоджене з Державним комітетом телебачення і радіомовлення;
— документ, що підтверджує мету поїздки, виданий органом управління організацією та проведенням фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні відповідно до Закону України «Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні»;
— звернення органів влади іноземних держав або міжнародних організацій щодо оформлення віз співробітникам дипломатичних представництв і консульських установ, міжнародних організацій та їх представництв, які в'їжджають в Україну для довгострокового перебування з метою виконання своїх службових обов'язків, і членам їх сімей;
— запрошення відповідного державного органу, відповідального за виконання культурних, освітніх, наукових, волонтерських програм, для участі в яких іноземець чи особа без громадянства в’їжджає в Україну, або волонтерської організації, зареєстрованої в Україні в установленому порядку;
— документ, що підтверджує факт перебування у шлюбі з громадянином України (якщо шлюб між громадянином України та іноземцем чи особою без громадянства укладено за межами України відповідно до права іноземної держави, дійсність такого шлюбу визначається згідно із Законом України «Про міжнародне приватне право»);
— документ, що підтверджує належність до членів сім’ї іноземця чи особи без громадянства, які мають посвідку на тимчасове або постійне проживання в Україні (документи, видані компетентними
органами іноземної держави, повинні бути легалізовані, якщо інше не передбачено законом чи міжнародним договором України, та подані разом із засвідченим в установленому порядку перекладом на українську мову, а у разі відсутності такої можливості - на англійську мову), копія відповідної посвідки на тимчасове або постійне проживання в Україні та документа встановленого зразка, що підтверджує наявність в іноземця чи особи без громадянства достатнього фінансового забезпечення для утримання членів сім’ї в Україні;
— інші документи, якщо це передбачено міжнародними договорами України.

У разі потреби працівник дипломатичного представництва або консульської установи України може запросити іноземця чи особу без громадянства, яка подає звернення про оформлення візи, для додаткової співбесіди та одержати додаткові документи, що уточнюють мету поїздки.
За оформлення віз дипломатичним представництвом або консульською установою України справляється консульський збір за такими тарифними ставками, якщо інше не передбачено міжнародними договорами України:

разова віза - 85 доларів США;
дворазова віза - 130 доларів США;
багаторазова віза - 200 доларів США.
Изменено: elena77 - 20.01.2013 14:44:33
Потакающий зверю становится зверем сам. (с) Александр Зеличенко
 
Цитата
InnaP пишет:
У меня такой вопрос, может глупый, но все же задам.

Если вы женитесь в мечети (?), муслим и христианка, они дают какую-то бумагу или на словах все?
В России дают, в Египте - не везде. И только религиозный брак, без последующего надлежащего оформления документов в Мугамме, в Египте недействителен.
 
Цитата
Лола пишет:
Цитата
InnaP пишет:
У меня такой вопрос, может глупый, но все же задам.

Если вы женитесь в мечети (?), муслим и христианка, они дают какую-то бумагу или на словах все?
В России дают, в Египте - не везде. И только религиозный брак, без последующего надлежащего оформления документов в Мугамме, в Египте недействителен.

Спасибо!
 
Девочки, подскажите, пожалуйста! Какие документы необходимы для заключения брака с христ. в Египте, этот брак только в церкви ? Если кто имеет такой опыт, прошу отзовитесь!!! Я с Украины.
 
Цитата
Merilin пишет:
Я тоже украинка, как раз в процессе оформления.
Итак:
1. идете в наше посольство в каире и берете справку о том что вы не замужем ( втечении дня 200 дол, через 3 дня 100 дол - выбирайте)
2. получаете визу резидентскую на 6 мес (на основании вашего орфи)
3. ставите на справочке из посольства апостили (11 фунтов)
4. От мужа справка о неженатости (берется в его родном городе)
5. Когда все это на руках (и штампик о визе тоже в паспорте уже) идете тоже в Каире организация на Лезоргли сквеар (все знают ) и отдаете им все
Втечении 15 минут они там все это вам оформляют, и через 10 дней приходите забираете свой док о официальном браке.
Поточ можете также его легализировать в Укр. посольстве
То-есть, я могу не ехать в Украину для того, чтобы взять необходимые документы??? Все через посольство??
 
Цитата
Андрей Еврос написал:
Цитата
Аленка написал:
Девочки, подскажите, пожалуйста! Какие документы необходимы для заключения брака с христ. в Египте, этот брак только в церкви ? Если кто имеет такой опыт, прошу отзовитесь!!! Я с Украины.
Я знаю точно в Україні є послуга експрес шлюбу з іноземцем за одну добу (Джерело - www.vidnazhitelstvo.com/shlyub-z-inozemtsem-v-ukrayini ). Таким чином ви зможете законно одружитися в Україні. Щодо Єгипту - не знаю, мабуть, теж є щось схоже.
Если есть желание писать на языке, отличном от языка форума (т.е. если если есть желание писать не на русском языке) - лучше пишите человеку личное сообщение (и учитывайте, что сообщение, на которое Вы отвечаете, было написано по-русски). А вообще-то с момента написания сообщения, на которое Вы изволите отвечать, прошло больше 4 лет. Есть ли смысл отвечать?
 
😂😃😆 ах как вас заколбасило. Улыбнуло
Изменено: luka - 29.10.2017 10:46:49
"Путешествовать надо так, чтобы тебя запомнили в новой стране и не забыли в родной, но при этом, не разыскивали в обеих!"
Не удерживай того, кто уходит от тебя, иначе не придет тот, кто идет к тебе
 
Ага! Точно такая же реакция была бы, если бы человек отвечал на английском, французском, немецком, татарском, башкирском, якутском или ещё каком-нибудь из языков. Поскольку человек отвечает на сообщение, написанное по-русски на русскоязычном форуме - стало быть русским языком он владеет как минимум очень неплохо. А вот то, что он предпочитает отвечать на другом языке свидетельствует только о том, что он делает это преднамеренно. Со всеми вытекающими...
 
Провокаторы))))
Да однозначно )))) сеют вражду)))

Мы в Хургаде с хлопцами из З.Украины общались, когда они из неё в Египет ,,пересидеть,, поехали.

Жалко их , работы нет, семья-родители , жена у одного ушла, второй в 40 никогда не был женат,, хорошие , нормальные, подкармливали, делились знаниями :где покушать, куда сплавать, по ценам , где рынок, в гости приглашали...
Они потом сами рассказали, что связались с нашей компашкой, только за то , что покушать нахаляву можно, а нам же не жалко , мы (мои друзья)не считают :кто сколько на общак , нет хитрости, есть деньги , ну вот и тратим,.. смотрим Люди хорошие , ребята добрые внутри, ну нет у них тех финансов(может и есть)но говорят , что тяжело...ну значит тяжело, мы же судим по себе...
Потом им самим не удобно было за свои мысли.
Даже нас в ресторан рыбный пригласили, мы хотели заплотить, но они не дали расплатиться.

Так вот они говорят нам не дают , нам указывают,....
На что я спросила:,,Ты работал ?"
Вообще работал, что ты сделал для Украины?

Нет , в трудовой книжке нет записи...ни налогов ни отчислений... Так что требовать?

А другой чем то связан с исскуством...

Все хотят просто хорошо жить.

Только одни просто хорошо живут в состоянии достаточно, а другие будут счастливы только тогда когда у других хуже , чем у них.

Улыбнуло, такое милое слово...
А мы не против Вас, мы за вас , чтоб у Вас всё получилось и вы были счастливы не за счёт гнобления других.
 
Да это спамер какой-то. Он и не понял куда попал. :D
 
Цитата
Лиля написал:
Да это спамер какой-то. Он и не понял куда попал. :D
Да и шут бы с ним... [fd}
Страницы: Пред. 1 2 3
Читают тему
Новые ответы в темах - для просмотра необходимо авторизоваться
Ответы Просмотры Обновление
Список обновленных тем пуст.


Египтяне верили, что «знание вышло из Египта», родины наук. Время разлива Нила они определяли по звездам. На этой основе египтяне выделили знаки Зодиака, разделили год на 365 суток, а сутки — на 24 часа